Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2024

Gösterim: 18

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan GESBEY’e Ziyaret

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, üniversite-sanayi iş birliğini geliştirme hedefi doğrultusunda, Rektör Prof. Dr. İsmail BOZ’un öncülüğünde GESBEY Enerji Türbini Kule Üretim San. ve Tic. A.Ş.’ye ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette, Meslek Yüksekokulu yönetimi ve GESBEY yetkilileri bir araya gelerek, üniversite-sanayi iş birliğinin daha da güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu. Görüşmelerde, sanayinin ihtiyaçlarına uygun nitelikli iş gücü yetiştirme, öğrencilere staj ve uygulama imkanları sağlama gibi iş birliği potansiyeli yüksek konular ele alındı.